Home

Τρισδιάστατες δημιουργίες με βασικό συστατικό το λευκό ραπανάκι.

Image 

Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, οι Γιαπωνέζοι το ρίχνουν στα nabe για να ξορκίσουν το κρύο. Πρόκειται για ένα είδος φαγητού κατσαρόλας με πολλές παραλλαγές και κάποια βασικά συστατικά όπως λάχανο, τόφου (προϊόν από γάλα σόγιας), μανιτάρια και πράσο. Τους τελευταίους μήνες όμως, τα nabe πέρα από ωραία γεύση αποκτούν και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Image 

Μετά τις τρισδιάστατες δημιουργίες στις κούπες του καφέ, οι Γιαπωνέζοι φαίνεται οτι ξεκίνησαν να πειραματίζονται και με το φαγητό τους και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα είναι και πάλι εντυπωσιακά.

Image 

Οι φιγούρες που ξεπηδάνε από τα διάφορα σκεύη έχουν φτιαχτεί από ψιλοκομμένο λευκό ραπανάκι. Όσο για το χρώμα, προέρχεται από σος σόγιας, ζωμό σούπας, μπρόκολο, φύκια, καρότα ή όποια άλλη έμπνευση έρθει στο μυαλό του μάγειρα- καλλιτέχνη.

Image 

 

Πληροφορίες & Φωτογραφίες: Από το site RocketNews24/ en.rocketnews24.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s