Home

Η ομάδα κέρλινγκ της Νορβηγίας έχει ήδη κερδίσει το χρυσό στις καρδιές μας.

Image 

Το κέρλινγκ (curling) δεν είναι και το πιο δημοφιλές σπορ στον πλανήτη. Σύμφωνα με τα λεξικά είναι απλά ένα ομαδικό παιχνίδι που διεξάγεται στον πάγο. Παρόλα αυτά, αποτελεί επίσημο άθλημα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων  από το 1998. Έκτοτε η εθνική ομάδα της Νορβηγίας έχει κερδίσει τρία μετάλλια, αλλά ήδη, πριν καν αρχίσουν οι αγώνες στο Σότσι, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στις καρδιές όλων όσων λατρεύουν τις κιτς εμφανίσεις.

Image 

Οι στολές που παρουσιάστηκαν χθες και μπορείτε να καμαρώσετε στην πρώτη φωτογραφία, ανήκουν σίγουρα στην κατηγορία «πιο κιτς πεθαίνεις». Όπως είναι φυσικό, τα social media έχουν ενθουσιαστεί μαζί τους. Οι γνώστες του αθλήματος όμως, σπεύδουν να τονίσουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική ομάδα της Νορβηγίας συζητείται για τις στιλιστικές της επιλογές.

Image 

Για του λόγου τους το αληθές, η δεύτερη φωτογραφία είναι από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κέρλινγκ του 2012, η τρίτη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 και η τέταρτη από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010.

 Image

 

Πληροφορίες & Φωτογραφίες: Από το site Mashable/ mashable.com

 

Σχολιάστε